Skräddarsy din Crescent som du vill ha den 

Vi har utrustat alla våra cyklar med ett klicksystem för väskor och korgar från AVS, vilket ger dig möjlighet att skapa precis den cykel som du behöver och vill ha. Bland fler än 40 olika korgar, lådor, väskor och ”specialare” kan du mixa och matcha precis som du vill, både fram och bak på din cykel. Om din cykel saknar pakethållare eller har en modell utan fästen för våra smarta AVS-accessoarer så finns det självklart för komplettering för nästan alla våra cykelmodeller.

Med bara ett klick kan du förvandla din pendlarcykel till en storhandlare, till en picknickhjälte till en träningstransport – från dag till dag, från morgon till kväll eller från en säsong till en annan. Så frågan som återstår - vilken cykel är du?

Zap single AVS


Äventyraren: smidig och tät

Allt är med – tält, triangakök, förnödenheter och sovsäck. Det här är äventyraren, en fullpackad cykel med väskor som håller tätt och inte viker sig för busigt väder. Du får med dig allt i dessa smäckra väskor men cykeln rullar fortsatt lätt, förstärker din frihetskänsla och gör dig till, just precis - En äventyrare. 

Toppväska: Atran Velo Travel Top Bag
Sidoväskor: Atran Velo Travel Side Panniers

Skaffa looken - Hitta närmaste butik här

 

Zap single AVS

 

Livsnjutaren: Festlig och spexig

Ett flak öl (alkoholfri förstås), en bärbar picknickgrill och en bra högtalare – Vad mer behövs för en riktigt lyckad sommarkväll? Denna livsnjutarcykel tullar inte på något - med flaklösning fram och låda bak får du med dig allt du behöver för en riktig succékväll. Du klickar dessutom enkelt av din packning och bär den med dig. Så, dra igång musiken, packa filten och låt korgflaket och trälådan göra jobbet!

Flak: Atran Velo Bakery 
Trälåda: Atran Velo Woody

Skaffa looken - Hitta närmaste butik här

 

Zap single AVS


Picknickproffset: Praktisk och inkluderande  

Klart att katten ska med på picknick? Här har vi det inkluderande pricknickproffset som inte lämnar någon utanför. Med korg för katten (eller hunden) fram och barnstol bak förvandlas din cykel till en familje-transport på ett klick. Kaffe och bullar på ryggen och picknickproffset har löst ett äventyr i vardagen för hela familjen! 

Bur-korg: Atran Velo Duo Cover

Skaffa looken - Hitta närmaste butik här

 

Zap single AVS


Storhandlaren: Nytänkande och effektiv

Här har vi korguppsättningen och väskorna som får dig att tänka om. Varför göra handlingen bilburen när det finns andra möjligheter? Korg med tillhörande tygkasse fram och rymliga väskor bak ger dig gott om plats för att få hem helgens alla godsaker. Klicka av dina väskor och ta med dem i din kundvagn för en ännu effektivare handling!

Korg: Atran Velo Epiq shopper
Sidoväskor: Atran Velo Max

Skaffa looken - Hitta närmaste butik här

 

 

Zap single AVS


Pendlaren: Snygg och svettfri

Ryggenfri - finns det något bättre? Pendlarhojen gör din pendling till dagens bästa stund genom en väska som klickas på pakethållaren så din rygg blir fri, från både svett och väska. Dessutom är pendlaren snygg, finns i flera varianter och skön och lätt att bära med sig som sidoväska eller ryggsäck när du väl kommit fram.

Väska: Atran Velo Bakery Lådkorg
Ryggsäck: Atran Velo trälåda

Skaffa looken - Hitta närmaste butik här