Elcyklar

Ta dig fram enkelt och säkert på elcykel i Stockholm.

Oavsett om du ska pendla till ditt arbete, uträtta ärenden eller möta någon i stan underlättar det med en elcykel, både på de lite längre distanserna och i Stockholms många långa backar. Ett utmärkt alternativ för att slippa trängas i Stockholms kollektivtrafik eller vänta i långa bilköer, samtidigt som du skonsamt får röra på dig och dessutom får uppleva Stockholms på ett nytt sätt från din elcykel. Cykeln blir det självklara alternativet och du kommer fram säkert, billigt och utan att vara svettig och andfådd.

 

Experterna på elcyklar i Stockholm

Vi på Velo & Oxygen är experter på elcyklar och hjälper dig att välja rätt modell, anpassad efter just dina behov. För oss är personlig service, kunnande och expertis något vi värderar högt. Din nya elcykel hittar du i vår butik i Stockholm ligger i Sickla Köpkvarter (Glashuset) och här har vi ett stort utbud från ledande varumärken och du kan känna och klämma tills du hittat din favorit. Vi har även vanliga cyklar, citycyklar, racer, mountainbike, hybrid och juniorcyklar. Självklart har vi också alla tillbehör du kan tänka dig.

 

Vi servar din elcykel i Stockholm

Våra servicetekniker håller världsklass och ser till att du kan cykla säkert och smidigt under många års sköna cykelturer. För att kunna ge din elcykel den vård och omtanke den behöver har vår butik i Sickla, Stockholm dessutom ett cykelspa. Här får du elcykeln rengjord och omhändertagen så att du kan cykla många härliga turer på din elcykel i Stockholm, utan krångel.

 

Behöver du hjälp att välja elcykel?

Är du redan säker på vilken modell på elcykel du vill köpa, kan du välja att enkelt köpa den direkt på vår hemsida. Då ser vi till att elcykeln är rätt inställd när du hämtar den i vår butik i Sickla, Stockholm. Skulle du ha svårt att välja eller är behov av expertis och kunnande välkomnar vi dig till vår butik i Sickla, Stockholm så hjälper vi dig till ett lyckat köp. Vad väntar du på? Kom in till Velo & Oxygen och hitta din nya elcykel eller köp direkt på vår hemsida. Sen är det bara att ta din nya elcykel Stockholm runt!

Läs mer
filter

2 Item(s)

2 Item(s)

Crescentsjosala_logotypBianchi
0