ELmi, 3-vxl

612 SEK / mån
Totalt Rek. pris
20 995 SEK
Delbetalning* per månad vid 36 månader

* Måste fyllas i

20 995 SEK
Elmi är nästan som en vanlig 3-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Skillnaden är att den har en elmotor inbyggd i framhjulet och vårt egenutvecklade EGOING-system som hjälper dig hantera den. Motorn gör jobbet uppför backar, i motvind eller när du har cykelkorgen full. Med flera effektlägen att välja på är det enkelt att hitta den perfekta nivån av extra kraft du vill ha, exakt när du behöver den. Displayen på styret visar valt effektläge och hur mycket laddning som finns kvar i batteriet.
Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light, smart på ett lätt sätt! Tryck igång appen och registrera dina cykelturer och få motiverande och användbar statistik samlad i appen.
Elmis batteri sitter i pakethållaren och är enkelt att lossa och ta in för laddning. Din Crescent-elcykelspecialist hjälper dig att ställa in cykeln efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du i appen. Cykelkorg i aluminium ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning.

Kortfakta

Storlekar
51: 160-185, 55: 180-200
Färger
Svart matt, Ljusblå matt
Ramtyp
Unisex
Ram
Aluminium, Lågt insteg
Antal Växlar
3
Växelreglage
Shimano® Nexus 3® DX
Bromsar
Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Vevparti
EGOING 38T 170 mm
Styrstam
Adjustable
Sadelstolpe
Aluminium 27,2mm inkl klamma.

Teknisk Specifikation

Storlekar
51: 160-185, 55: 180-200
Färger
Svart matt, Ljusblå matt
Ramtyp
Unisex
Ram
Aluminium, Lågt insteg
Antal Växlar
3
Växelreglage
Shimano® Nexus 3® DX
Bromsar
Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Vevparti
EGOING 38T 170 mm
Styrstam
Adjustable
Sadelstolpe
Aluminium 27,2mm inkl klamma.
Sadel
Spectra Fluito med dämpande elastomer.
Motorplacering
Framhjulsmotor
Motor
EGOING Framhjulsdrivet
Batteri
EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning
display
LCD, EGOING USB
Däck
Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622
Handtag
Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart
Pedaler
Spectra, nylon med antislip
Stöd
ATRAN REX Aluminium ställbart, optilmal support
Pakethållare
Aluminium med AVS
Lås
AXA Solid +
Belysning
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen/Integrerad i batteri
Vikt
100000
Kassett
Shimano® 18T
Gaffel
High-Tensile stål
HjulFälg
Shimano/Spectra
Kedja
Z408RB
51
B510 mm
C593 mm
E466 mm
G71°
H71°
I170 mm
J65 mm
K416 mm
L597 mm
Upplägg avgift 445 SEK
Månadspris(36 mån)
612 SEK
Kreditkostnad 1489 SEK
Effektiv Ränta 4.68 %
Totalbelopp 22484 SEK

Detaljer

Elmi är nästan som en vanlig 3-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Skillnaden är att den har en elmotor inbyggd i framhjulet och vårt egenutvecklade EGOING-system som hjälper dig hantera den. Motorn gör jobbet uppför backar, i motvind eller när du har cykelkorgen full. Med flera effektlägen att välja på är det enkelt att hitta den perfekta nivån av extra kraft du vill ha, exakt när du behöver den. Displayen på styret visar valt effektläge och hur mycket laddning som finns kvar i batteriet. Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light, smart på ett lätt sätt! Tryck igång appen och registrera dina cykelturer och få motiverande och användbar statistik samlad i appen. Elmis batteri sitter i pakethållaren och är enkelt att lossa och ta in för laddning. Din Crescent-elcykelspecialist hjälper dig att ställa in cykeln efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du i appen. Cykelkorg i aluminium ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning.
Andra produkter i kategorin
Andra produkter i kategorin
Crescentsjosala_logotypBianchi
0