ELwin, 7-vxl

640 SEK / mån
Totalt Rek. pris
21 995 SEK
Delbetalning* per månad vid 36 månader

* Måste fyllas i

21 995 SEK
På en elcykel som ELwin sitter du lika vackert som farfar gjorde och kan samtidigt njuta av den moderna teknikens fördelar. Tack vare elmotorn och vårt egenutvecklade EGOING-system trampar du på utan större ansträngning, oavsett lutning och vindriktning. Du styr enkelt vilken effekt du önskar, om du vill ha mjuk eller normal start och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln. Allt sköts från styret och det är inte svårare än att växla. Displayen på styret visar valt effektläge, hastighet, hur mycket laddning batteriet har och hur långt det kan ta dig. Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om din cykling, service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light som ger dig många smarta funktioner. Registrera dina cykelturer och få värdefull och motiverande statistik i Koppla- appen. Cykel kan anpassas efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du i appen tillsammans med annan värdefull informatio om din cykel.
Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad herrcykel med tidlösa linjer, moderna bromsar, rejäla plåtskärmar, stöd, godkänt ramlås och belysning. Batteriet sitter enkelt åtkomligt i den kraftiga pakethållaren, som är utrustad med det smarta klicksystemet AVS, för väskor och korgar.

Kortfakta

Storlekar
53: 165-185, 58: 180-200
Färger
Svart matt
Ram
Aluminium
Antal Växlar
7
Växelreglage
Shimano® Nexus 7® DX
Bromsar
Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Vevparti
EGOING 38T 170 mm
Styrstam
Adjustable
Sadelstolpe
Aluminium 27,2mm inkl klamma.
Sadel
Spectra Fluito med dämpande elastomer.

Teknisk Specifikation

Storlekar
53: 165-185, 58: 180-200
Färger
Svart matt
Ram
Aluminium
Antal Växlar
7
Växelreglage
Shimano® Nexus 7® DX
Bromsar
Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Vevparti
EGOING 38T 170 mm
Styrstam
Adjustable
Sadelstolpe
Aluminium 27,2mm inkl klamma.
Sadel
Spectra Fluito med dämpande elastomer.
Motorplacering
Framhjulsmotor
Motor
EGOING Framhjulsdrivet
Batteri
EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning
display
TFT, EGOING center USB
Däck
Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622
Handtag
Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart
Pedaler
Spectra, nylon med antislip
Stöd
ATRAN REX Aluminium ställbart, optilmal support
Pakethållare
Aluminium med AVS
Lås
AXA Solid +
Belysning
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen/Integrerad i batteri
Vikt
100000
Kassett
Shimano® 16T
Gaffel
High-Tensile stål
HjulFälg
Shimano/Spectra
Kedja
Z408RB
5358
B530 mm580 mm
C581 mm600 mm
E466 mm466 mm
G72°72°
H73°73°
I170 mm190 mm
J65 mm65 mm
K393 mm405 mm
L597 mm620 mm
Upplägg avgift 445 SEK
Månadspris(36 mån)
640 SEK
Kreditkostnad 1489 SEK
Effektiv Ränta 4.46 %
Totalbelopp 23484 SEK

Detaljer

På en elcykel som ELwin sitter du lika vackert som farfar gjorde och kan samtidigt njuta av den moderna teknikens fördelar. Tack vare elmotorn och vårt egenutvecklade EGOING-system trampar du på utan större ansträngning, oavsett lutning och vindriktning. Du styr enkelt vilken effekt du önskar, om du vill ha mjuk eller normal start och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln. Allt sköts från styret och det är inte svårare än att växla. Displayen på styret visar valt effektläge, hastighet, hur mycket laddning batteriet har och hur långt det kan ta dig. Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om din cykling, service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light som ger dig många smarta funktioner. Registrera dina cykelturer och få värdefull och motiverande statistik i Koppla- appen. Cykel kan anpassas efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du i appen tillsammans med annan värdefull informatio om din cykel. Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad herrcykel med tidlösa linjer, moderna bromsar, rejäla plåtskärmar, stöd, godkänt ramlås och belysning. Batteriet sitter enkelt åtkomligt i den kraftiga pakethållaren, som är utrustad med det smarta klicksystemet AVS, för väskor och korgar.
Andra produkter i kategorin
Andra produkter i kategorin
Crescentsjosala_logotypBianchi
0