Elina, 7-vxl

640 SEK / mån
Totalt Rek. pris
21 995 SEK
Delbetalning* per månad vid 36 månader

43
51
Produkten finns ej i lager. Kontakta butiken för mer information
Sveriges mest sålda elcykel heter Elina. Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. Tack vare elmotorn i framhjulet, batteriet och vårt egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln.
Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om din cykling, service och underhåll. Koppla Light-konceptet innebär att du kan registrera dina cykelturer och få motiverande statistk i appen. Här hittar du även batteristatus och får påminnelser när det är dags för service. Din Crescent-specialist kan justera cykelns elsystem för att matcha din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven.
Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Det ingår också ett styrlagerlås som gör att styret kan hållas upprätt vid parkering även om korgen är fullastad. Displayen på styret håller dig uppdaterad när du och cykelns batteri sitter i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg med anpassad tygväska framtill ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning.

Kortfakta

Storlekar
51: 160-185
Färger
Svart matt, Petrol matt, Svart Röd metallic, Silver Pearl
Ramtyp
Unisex
Ram
Aluminium, Lågt insteg
Antal Växlar
7
Växelreglage
Shimano® Nexus 7® DX
Bromsar
Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Vevparti
EGOING 38T 170 mm
Styrstam
Adjustable
Sadelstolpe
Aluminium 27,2mm inkl klamma.

Teknisk Specifikation

Storlekar
51: 160-185
Färger
Svart matt, Petrol matt, Svart Röd metallic, Silver Pearl
Ramtyp
Unisex
Ram
Aluminium, Lågt insteg
Antal Växlar
7
Växelreglage
Shimano® Nexus 7® DX
Bromsar
Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
Vevparti
EGOING 38T 170 mm
Styrstam
Adjustable
Sadelstolpe
Aluminium 27,2mm inkl klamma.
Sadel
Spectra Fluito med dämpande elastomer.
Motorplacering
Framhjulsmotor
Motor
EGOING Framhjulsdrivet
Batteri
EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning
display
TFT, EGOING center USB
Däck
Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622
Handtag
Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart
Pedaler
Spectra, nylon med antislip
Stöd
ATRAN REX Aluminium ställbart, optilmal support
Pakethållare
Aluminium med AVS
Lås
AXA Solid +
Belysning
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen/Integrerad i batteri
Vikt
100000
Kassett
Shimano® 16T
Gaffel
High-Tensile stål
HjulFälg
Shimano/Spectra
Kedja
Z408RB
51
B510 mm
C593 mm
E466 mm
G71°
H71°
I170 mm
J65 mm
K416 mm
L597 mm
Upplägg avgift 445 SEK
Månadspris(36 mån)
640 SEK
Kreditkostnad 1489 SEK
Effektiv Ränta 4.46 %
Totalbelopp 23484 SEK

Detaljer

Sveriges mest sålda elcykel heter Elina. Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. Tack vare elmotorn i framhjulet, batteriet och vårt egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln. Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om din cykling, service och underhåll. Koppla Light-konceptet innebär att du kan registrera dina cykelturer och få motiverande statistk i appen. Här hittar du även batteristatus och får påminnelser när det är dags för service. Din Crescent-specialist kan justera cykelns elsystem för att matcha din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Det ingår också ett styrlagerlås som gör att styret kan hållas upprätt vid parkering även om korgen är fullastad. Displayen på styret håller dig uppdaterad när du och cykelns batteri sitter i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg med anpassad tygväska framtill ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning.
Andra produkter i kategorin
Andra produkter i kategorin
Crescentsjosala_logotypBianchi
0