ELton, 10-vxl

918 SEK / mån
Totalt Rek. pris
31 995 SEK
Delbetalning* per månad vid 36 månader

43
53

43
58
Produkten finns ej i lager. Kontakta butiken för mer information
Du behöver inte resa framåt i tiden för att prova smarta elcyklar, en tur till din Crescenthandlare räcker. ELton tillhör de smarta uppkopplade elcyklar som utrustats med Koppla - Smart Cykelteknologi. Med denna cykel ingår det 3 års uppkopplings-abonnemang till mobilnätet vilket ger dig tillgång till samtliga funktioner som ingår i Koppla Connect. Det innebär att du bland annat alltid vet var din cykel befinner sig. Om cykeln flyttas får du notiser, och kan med ett klick aktivera ett elektroniskt systemlås som stänger ner cykelns el. Också batteriet är stöldskyddat och DNA-matchas med din cykel, vilket gör att dem bara fungerar tillsammans. Skulle du cykla omkull skickas en craschrapport via SMS till anhöriga.

För dig som söker en fullt utrustad, sportig elhybrid är Elton rätt. Med 10 växlar och supereffektiva hydrauliska skivbromsar, belysning, skärmar och pakethållare har den allt du behöver för snabb och bekväm pendling i alla väder. Batteriet är semiintegrerat i ramen och är både tunnare och mindre synligt än på andra elcyklar. När du startar systemet tänds de vita siffrorna upp och visar hastighet, batterinivå och info om hur EGOING-systemet arbetar.

Motorn ger upp till 80Nm, vilket gör att du utan större ansträngning kan ta dig fram fortare än bilarna i stadstrafik. Din återförsäljare ställer via körstilsväljaren in cykeln så att den driver på ett sätt som passar din cykling. Med en knapptryckning väljer du sedan vilket läge du vill använda, precis som du väljer bland växlarna.

ELton uppvisar ett unikt samarbete mellan olika cykeldelar, vilket tar cykelupplevelsen till en ny nivå. Sitt upp i sadeln, förbered dig för smart cykelteknologi och trampa mot framtiden!

Kortfakta

Storlekar
53: 165-185, 58: 180-200
Färger
Svart matt
Ramtyp
Unisex
Ram
Aluminium
Antal Växlar
10
Växelreglage
Shimano® Deore®
Bakväxel
Shimano® Deore®
Bromsar
Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201®
Vevparti
EGOING 44T 170mm med fast och roterande kedjeskydd
Styrstam
Adjustable

Teknisk Specifikation

Storlekar
53: 165-185, 58: 180-200
Färger
Svart matt
Ramtyp
Unisex
Ram
Aluminium
Antal Växlar
10
Växelreglage
Shimano® Deore®
Bakväxel
Shimano® Deore®
Bromsar
Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201®
Vevparti
EGOING 44T 170mm med fast och roterande kedjeskydd
Styrstam
Adjustable
Sadelstolpe
TEC Obvius Aluminium 27,2mm
Sadel
TEC Obvius 177
Motorplacering
Centermotor
Motor
EGOING Centerdrivet
Batteri
EGOING 36V 11,6Ah semi integrerat i ramen
display
TFT, EGOING center USB
Däck
Spectra Pergo E XNR, 40-622
Handtag
Spectra låsbart ergonomiskt
Pedaler
Spectra, alu sport
Stöd
ATRAN STYLO, ställbart
Pakethållare
Aluminium med AVS
Lås
AXA Solid +
Belysning
Herrmans MR4 LED 100-120 lumen /Spectra LED med bromsljus
Vikt
100000
Kassett
Shimano® HG-50 11-36
Gaffel
Aluminium/High-Tensile stål
HjulFälg
TEC/TEC SSP 375
Kedja
Shimano CN-E6090
5358
B530 mm580 mm
C580 mm602 mm
E463 mm463 mm
G71.5°71.5°
H74°73.5°
I200 mm220 mm
J60 mm60 mm
K402 mm412 mm
L622 mm642 mm
Upplägg avgift 445 SEK
Månadspris(36 mån)
918 SEK
Kreditkostnad 1489 SEK
Effektiv Ränta 3.05 %
Totalbelopp 33484 SEK

Detaljer

Du behöver inte resa framåt i tiden för att prova smarta elcyklar, en tur till din Crescenthandlare räcker. ELton tillhör de smarta uppkopplade elcyklar som utrustats med Koppla - Smart Cykelteknologi. Med denna cykel ingår det 3 års uppkopplings-abonnemang till mobilnätet vilket ger dig tillgång till samtliga funktioner som ingår i Koppla Connect. Det innebär att du bland annat alltid vet var din cykel befinner sig. Om cykeln flyttas får du notiser, och kan med ett klick aktivera ett elektroniskt systemlås som stänger ner cykelns el. Också batteriet är stöldskyddat och DNA-matchas med din cykel, vilket gör att dem bara fungerar tillsammans. Skulle du cykla omkull skickas en craschrapport via SMS till anhöriga. För dig som söker en fullt utrustad, sportig elhybrid är Elton rätt. Med 10 växlar och supereffektiva hydrauliska skivbromsar, belysning, skärmar och pakethållare har den allt du behöver för snabb och bekväm pendling i alla väder. Batteriet är semiintegrerat i ramen och är både tunnare och mindre synligt än på andra elcyklar. När du startar systemet tänds de vita siffrorna upp och visar hastighet, batterinivå och info om hur EGOING-systemet arbetar. Motorn ger upp till 80Nm, vilket gör att du utan större ansträngning kan ta dig fram fortare än bilarna i stadstrafik. Din återförsäljare ställer via körstilsväljaren in cykeln så att den driver på ett sätt som passar din cykling. Med en knapptryckning väljer du sedan vilket läge du vill använda, precis som du väljer bland växlarna. ELton uppvisar ett unikt samarbete mellan olika cykeldelar, vilket tar cykelupplevelsen till en ny nivå. Sitt upp i sadeln, förbered dig för smart cykelteknologi och trampa mot framtiden!
Andra produkter i kategorin
Andra produkter i kategorin
Crescentsjosala_logotypBianchi
0