Om Velo & Oxygen

Velo & Oxygen - Cykelbutiken i Nacka, Stockholm - är cykelspecialisten för alla – från nybörjare till proffs, ung som gammal, pendlare och atleter. Vår målsättning är lika enkel som den är utmanande, vi vill få fler att cykla mer.

Med våra medarbetare, som självklart brinner för cykling i alla dess former, de vassaste mekanikerna och ett noga utvalt sortiment är vi redo att hjälpa dig! 

ARBETA MED OSS

Just nu söker vi följande tjänster:

-Mekaniker

-Säljare

-Helgpersonal


Vi på Velo & Oxygen söker en positiv säljare som vill se till att våra kunder får en härlig upplevelse både i butik och på sadeln.

Säljare 100 %

 

Din roll

I rollen som säljare söker vi dig som älskar försäljning, service och cyklar. Vi vill ge alla kunder – från nybörjare till proffs, ung som gammal, pendlare och atleter – en fantastisk upplevelse i butik. Du spelar en viktig roll för att säkerställa att kunderna får en trevlig och lärorik stund hos oss.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos oss är du lyhörd för varje kunds behov och guidar kunden till rätt cykel, tillbehör eller reservdel. I arbetsuppgifterna ingår det att, tillsammans med ditt team, ständigt driva försäljningen, se till att butiken är ren och ordentligt påfylld, ta emot leveranser och svara i telefon samt på mail.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete med vana av att arbeta med kassasystem. Du gillar att vara en del av ett tight och positivt team. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa trevliga och givande stunder för våra kunder. Du pratar svenska och kan även hjälpa kunder på engelska.

Vad har vi att erbjuda?

Velo & Oxygen erbjuder en heltidstjänst i vår Sickla-butik med start så snart som möjligt. Lön enligt avtal.

Du arbetar enligt schema där det ingår en del kvälls- och helgjobb. Du blir en del av ett ungt team med engagerade cykelintresserade kollegor i en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö.


Låter det intressant?

Maila din ansökan tillsammans med ditt CV och personliga brev till jobb@velo-oxygen.se

Har du frågor gällande tjänsten ringer du Jonas Ljungblad på 0704-914836


Vi på Velo & Oxygen söker en duktig mekaniker som vill se till att våra kunders cyklar rullar tryggt och problemfritt.

Mekaniker 100 %

 

Din roll

I rollen som mekaniker söker vi dig som har ett passionerat intresse av att underhålla och reparera cyklar – vuxencyklar, barncyklar, mountainbikes, racer och citycyklar. Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder kan cykla tryggt och säkert varje dag. 

Arbetsuppgifter

Som mekaniker hos oss drivs du av att kunna hjälpa kunder med cykelreparationer, montering av nya cyklar samt eventuella reklamationer. Du har direktkontakt med kunder i butiken, via telefon och mail. Vid behov kan du stötta upp med försäljning i butiken. Vi är ett Shimano Service Center och har fokus på att ständigt att bli bättre på deras komponenter, därmed kommer det att finnas möjligheter till utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med service och reparationer av cyklar med vana av olika bromssystem och växlar. Då efterfrågan är stor på elcyklar kommer även detta att innefattas i tjänsten. Som person är du en lösningsorienterad och engagerad lagspelare med stort säkerhetstänk. Du gillar att träffa kunder och att se till att kontakten med oss blir positiv.  

Vad har vi att erbjuda?

Velo & Oxygen erbjuder en heltidstjänst i vår Sickla-butik med start så snart som möjligt. Lön enligt avtal.

Du arbetar enligt schema. Du blir en del av ett ungt team med engagerade cykelintresserade kollegor i en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö.

 

Låter det intressant?

Maila din ansökan tillsammans med ditt CV och personliga brev till jobb@velo-oxygen.se

Har du frågor gällande tjänsten ringer du Jonas Ljungblad på 0704-914836Crescentsjosala_logotypBianchi
0