Renoverat batteri

OBS! Dessa renoverade elcykelbatterier finns endast tillgängliga online - de finns EJ i vår butik.

Cykelär - ett hållbart sätt att handla renoverat elcykelbatteri!

Vi på Velo-Oxygen strävar alltid efter att göra vår hållbara bransch ännu mer hållbar. Ett steg i detta är att vi nu erbjuder renoverade elcykelbatterier till Crescent- och Monarkcyklar. Varje elcykelbatteri har noggrant testats, reparerats och vid behov fått nya delar, allt för att säkerställa att det levererar minst 80% av den ursprungliga kapaciteten och ger dig många mil av härlig cykling under en lång tid. 
12 månaders garanti gör att du kan känna dig trygg i ditt köp.
Utöver det erbjuder vi även nya batteriladdare på vår hemsida som passar till respektive renoverat batteri eller din elcykel med batteri.

Vårt utbud av begagnade batterier och nya batteriladdare uppdateras kontinuerligt, så håll ögonen öppna för att hitta det perfekta matchande elcykelbatteriet eller batteriladdaren till din cykelmodell. Läs mer om tillgänglighet och kompatibilitet vid respektive produkt – och gör ett miljösmart och ekonomiskt val idag.

Elcykelbattriet och/eller batteriladdaren levereras direkt hem till din dörr. För att använda det renoverade elcykelbatteriet på din elcykeln krävs ingen förkunskap, det fungerar precis som ditt tidigare elcykelbatteri. 

Läs mer
filter

7 artiklar

7 artiklar

Crescentsjosala_logotypBianchi
0