Cyklar

Vi har cyklar för alla i Stockholm

Hos Velo & Oxygen finns cyklar för alla! I vår butik i Sickla, Stockholm har vi cyklar för både nybörjare och entusiast, gammal som ung. Använder du cykeln för att ta dig fram i Stockholms innerstad eller till affären några kvarter bort har vi bekväma och pålitliga Citycyklar. Om du vill slippa bil- och kollektivtrafik i Stockholmsträngseln har vi elcyklar och hybridcyklar för att smidigt ta dig till och från jobb, och dessutom främja hälsan. Föredrar du att ta en lång runda i klunga eller en slingrande utmaning i skogen har vi racercyklar och MTB. Vi ser till att du har rätt utrustning oavsett nivå.

Pendla med Cykel i Stockholm

Av de som bor i Stockholms län kan 70% ta sig till jobbet med cykel på 30 minuter eller mindre. Det ställer krav på en pålitlig cykel som håller år efter år. Velo & Oxygen säljer kvalitetscyklar av välkända märken som Crescent, Monark, Sjösala och Bianchi som känns trygga att använda under lång tid. Dessutom erbjuder vi cykelservice, cykelspa och andra tillbehör som förlänger livslängden på din cykel. Allt för att du ska kunna ta dig fram smidigt, säkert och hållbart under lång tid framåt.

Din cykelexpert i Stockholm

Vår butik i Stockholm ligger belägen i Sickla Köpkvarter (Glashuset). Här blir du alltid bemött personligt med expertis av vår personal. Våra kunniga medarbetare hjälper dig att välja cykel och ser till att den blir rätt inställd för just dig. Du får också hjälp med service och råd om hur du bäst tar hand om din cykel.

Köp cykel direkt på hemsidan

Om du redan vet vilken cykel du vill ha kan du köpa din cykel direkt på hemsidan och hämta den i vår Stockholmsbutik. Då ser vi till att den är cykelredo och ställer in den för dig och dina behov. Enklare blir det inte.

Vad väntar du på? Kom in till Velo & Oxygen och hitta din nya cykel eller köp direkt på vår hemsida. Sen är det bara att ta din nya cykel Stockholm runt!

Läs mer
filter

1 - 84 av 223

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 - 84 av 223

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Crescentsjosala_logotypBianchi
0