Köpvillkor begagnade cyklar

Villkor vid köp av begagnad cykel hos Velo & Oxygen

Köpvillkor

När du lagt din beställning och du fått den bekräftad av oss till den mailadress som du angett i din beställning har du bekräftat köpet och därmed accepterat våra villkor. Genomfört köp innebär att du samtycker till vi sparar dina personuppgifter. Du måste ha fyllt 18 år för att handla från vår e-handel och inneha din hemleveransadress i Sverige.

Presentkort

Presentkort giltiga hos Velo & Oxygen gäller endast köp i vår fysiska butik.

GDPR

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR. Dina uppgifter används enbart i syfte för att kunna hantera köp, leverera den eller de cyklar som du beställt samt hantera ångerrätten och eventuella reklamationer. Personlig information förmedlas aldrig till tredje part i marknadsföringssyfte om du inte samtyckt till detta. Du rätt att få ut all information vi har kring din person. Du har även rätt att invända mot lagringen och få den borttagen, om detta inte strider mot annan lagstiftning. Kontakta oss om du vill få tillgång till den registrerade informationen vi har på din person.

För att hantera köp på vår hemsida samarbetar vi med Resurs Bank. Här hittar du information om hur de hanterar personuppgifter.

För att hantera transporten av ditt köp samarbetar vi för nuvarande med DSV. Här hittar du information om hur de hanterar personuppgifter.

Leveransvillkor

Vald eller valda begagnad cykel levereras via transportör till vald hemadress som fyllts i vid köpet.

Transportör återkopplar till dig som kund för leverans på, mellan er, överenskommen tid.

Om leverans ej kan ske som planerat mellan transportör och kund trots överenskommen tids- och platsbokning pga kund kommer det att debiteras en avgift som motsvarar returfrakten, expeditionsavgift och faktisk hanteringskostnad.

Fraktkostnad som för närvarande är 495:- per cykel tillkommer på cykelns pris.

Ångerrätt

Har du handlat på velo-oxygen.se och inom 14 dagar från köptillfället ångrat dig, så kan du byta eller ångra ditt köp enligt distansköplagen. För att ångerrätten ska gälla måste du som kund kontakta oss inom dessa 14 dagar från köptillfället. Ångerrätten gäller om varan hålls i oförändrat skick.

Om du skulle ångra ditt köp står du som konsument för returfrakten. Återbetalning sker senast 14 dagar efter att vi mottagit din retur.

Garanti och eventuell reklamation

Begagnade cyklar som saluförs via velo-oxygen.se innefattas av 3 månaders garanti avseende cykelns funktion. Ej cykelns kosmetiska yttre skick. Garantin innefattas inte av normalt slitage.

Utöver ovanstående garanti gäller gängse rättigheter och skyldigheter enligt konsumentköplagen.

Ev. fraktskada 

Vid fraktskador på godset och/eller emballaget vid leverans skall chauffören göra notering i fraktdokumentet innan påskrift. Du måste också anmäla fraktskadan till sickla@velo-oxygen.se omgående (senast inom 5 dagar efter mottagandet av din leverans). Anteckna och dokumentera godset och emballaget med bilder. Kolla igenom din sändning noga.

Ev. fel i publicerat material

Vi reserverar oss för att korrigera eventuella fel i produkttext, bilder och priser på hemsidan i efterhand. Bilder på hemsida kan ej garanterat återge exakt utseende. Vi förbehåller även rätten till prisändring och slutförsäljning utan föregående avisering.

 

 

Crescentsjosala_logotypBianchi
0