Om Velo & Oxygen

Velo & Oxygen är cykelspecialisten för alla – från nybörjare till proffs, ung som gammal, pendlare och atleter. Vår målsättning är lika enkel som den är utmanande, vi vill få fler att cykla mer.

Med våra medarbetare, som självklart brinner för cykling i alla dess former, de vassaste mekanikerna och ett noga utvalt sortiment är vi redo att hjälpa dig! Inom kort har vi även e-handel och Click & Collect som komplement till försäljning i vår Sicklabutik.


PERSONUPPGIFSPOLICY

Jag samtycker härmed till att de personuppgifter som jag lämnar behandlas av Velo & Oxygen och moderbolag Cycleurope Sverige AB enligt Cycleuropes personuppgiftsbehandling nedan. Cycleurope kommer att behandla dina personuppgifter för att administrera beställningar, leveranser och betalning samt för att kontakta dig i syfte att fullgöra vårt lagstadgade produktansvar. Dina personuppgifter kan vidare komma att behandlas för att administrera försäkringsärenden samt för att vi och/eller våra samarbetspartners ska kunna erbjuda dig anpassade erbjudanden m.m. I förekommande fall kan vi också komma att överföra dina personuppgifter till våra finansieringspartners i samband med att vi säljer dina fakturor vidare. Visa information om Cycleuropes personuppgiftsbehandling och dina rättigheter.

CYCLEUROPE I SVERIGE

0